AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabaha kadar ağlamak

Kahve falında sabaha kadar ağlamak

Kahve falında sabaha kadar ağlamak yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, bolluk ve bereket göreceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sabaha kadar ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmenizin beklenmesi sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında sabaha kadar ağlamak hayırlı günler yaşayacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında sabaha kadar namaz kılmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, keyifli sohbetler edeceğine yorulur.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işarettir.

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek spor yapmaya başlanılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el kadar bebek görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında dize kadar suya girmek rahata ereceğine, masumluğunu ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir