AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine yorulur.

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında dize kadar suya girmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beline kadar suya girmek tüm dileklerin tutacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında bele kadar suya girmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avazı çıktığı kadar bağırmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, eve huzur dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dize kadar denize girmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işarettir.

Kahve falında boğazına kadar suya girmek büyük bir sorun oluşacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir