AnaSayfa / Genel / Kahve falında ona kadar saymak

Kahve falında ona kadar saymak

Kahve falında ona kadar saymak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında ona kadar saymak gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Kahve falında ona kadar saymak yanlış bir karar verileceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yarıya kadar gömülmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında dize kadar kar görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında dize kadar denize girmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında bele kadar suya girmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, helal rızık elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir