AnaSayfa / Genel / Kahve falında beline kadar çamura batmak

Kahve falında beline kadar çamura batmak

Kahve falında beline kadar çamura batmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında beline kadar çamura batmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bazı işlerinizin önünü kesen veya sizi yavaşlatan bazı sorunları gidermenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında beline kadar çamura batmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dize kadar çamura batmak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beline kadar suya girmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek yüzünün kızaracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında parmak kadar bebek görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına işarettir.

Kahve falında dize kadar denize girmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir