AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, engellerin ortadan kalkacağına, elindekileri de kaptıracağına, helal kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda parayla ilgili bazı soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dize kadar kar görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işaret eder.

Kahve falında avazı çıktığı kadar bağırmak kendisine uğur getireceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında beline kadar çamura batmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında el kadar bebek görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına alamet eder.

Kahve falında sabaha kadar ağlamak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir