AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövmesi olduğunu görmek

Kahve falında dövmesi olduğunu görmek

Kahve falında dövmesi olduğunu görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında dövmesi olduğunu gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında vücutta dövme görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında dövme pilavı yemek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtta dövme görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine dövme yapmak kişinin hayat sevincinin artacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında kollarında dövme görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasında dövme görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işarettir.

Kahve falında kedi dövmesi yaptırmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir