AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında dövme görmek

Kahve falında başkasında dövme görmek

Kahve falında başkasında dövme görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, işleri yoluna sokacağına, yılmayacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulur.

Kahve falında başkasında dövme gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Kahve falında bilekte dövme görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kendine dövme yapmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dövmeye çalışmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, mirasa inanılır.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet eder.

Kahve falında birinin dövme yaptığını görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında siyah renkte dövme görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında belinde dövme görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah dövme yaptırmak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir