AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarında dövme görmek

Kahve falında kollarında dövme görmek

Kahve falında kollarında dövme görmek sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, yaşamını kolaylaştıracağına işaret eder.

Kahve falında kollarında dövme gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında koluna dövme yapmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine alamet eder.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövmeli kol görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kollarında dövme görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kolunda dövme olduğunu görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına tabir olunur.

Kahve falında kolunda dövme görmek geçiminin kolaylaşacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir