AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta dövme görmek

Kahve falında vücutta dövme görmek

Kahve falında vücutta dövme görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, dış ticarete atılacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulur.

Kahve falında vücutta dövme gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içindesiniz.

Kahve falında vücuduna dövme yaptırdığını görmek yeni başlangıçlar yapacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda dövme görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında vücutta dövme görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda dövme görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücuduna dövme yaptırmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dövme yaptırmış birini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir