AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına dövme yaptırmak

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında sırtta dövme görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak helal kazanca sahip olunacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında dövme görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünde dövme görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir