AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi dövmesi yaptırmak

Kahve falında kedi dövmesi yaptırmak

Kahve falında kedi dövmesi yaptırmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, küskünlüklerin oluşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat veya arkadaşlarınız ya da ailenizle yaşayacağınız bir macera hayatınızı gözden geçirmenize veya bakış açınızı yenilemenize neden olabilir.

Kahve falında kedi dövmesi yaptırmak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eline dövme yaptırmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yılan dövmesi görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini dövmeli görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağında dövme görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işarettir.

Kahve falında renkli dövme yaptırmak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, ekonomik olarak kalkınacağına işarettir.

Kahve falında dövme yaptıran görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir