AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda dövme görmek

Kahve falında kolda dövme görmek

Kahve falında kolda dövme görmek kazancınızın artacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, fırsatların heba edileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında kolda dövme gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Kahve falında kolunda dövme görmek endişelerin sona ereceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak sorunların çözüme kavuşturulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolda dövme görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dövmeli kol görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kolunda dövme olduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kollarında dövme görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir