AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, terfi alacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında kolda dövme görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kollarında dövme görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda dövme olduğunu görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına yorulur.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yapmak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok iyi şeylere delalettir.

Kahve falında dövmeli kol görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir