AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna dövme yapmak

Kahve falında koluna dövme yapmak

Kahve falında koluna dövme yapmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, işinden geri kalacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet eder.

Kahve falında koluna dövme yapmak gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında koluna dövme yapmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına inanılır.

Kahve falında kolda dövme görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, hiç istemediği işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda dövme görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek çok zengin olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek başarıya ulaşacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dövmeli kol görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak büyük bir zenginliğe sahip olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir