AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda dövme görmek

Kahve falında kolunda dövme görmek

Kahve falında kolunda dövme görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, makamının sarsılmayacağına, onlardan fayda göreceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda dövme gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kollarında dövme görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna dövme yapmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolda dövme görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dövmeli kol görmek düzeninin sarsılacağına, hayırlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda dövme olduğunu görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir