AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dövme yapmak

Kahve falında birine dövme yapmak

Kahve falında birine dövme yapmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, görmediği yerlere gideceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Kahve falında birine dövme yapmak gördüyseniz:

  • İçinizdeki sanatçıyı dışarı çıkarabilirsiniz.

Kahve falında kendine dövme yapmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine dövme yapmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna dövme yapmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bunun için her gün şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dövmesini görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek kişinin güzel işler yapacağına, işlerin daha kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında ele dövme yaptırmak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında dövmeli adam görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir