AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk dövme görmek

Kahve falında yeşil renk dövme görmek

Kahve falında yeşil renk dövme görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk dövme gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler size bazı konularda yardımcı olabilir.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli dövme yaptırmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renkte dövme görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında renkli dövme görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, büyük emekler vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk dövme görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil dövme yaptırmak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil dövme görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir