AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek rızkının eksileceğine, yokluğun biteceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hayırlı yollara gireceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında başkasının sırtında dövme gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, tecrübelerini aktaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında dövme görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, sıkıntı yükleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtta dövme görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık dövmesi görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir