AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde dövme görmek

Kahve falında yüzde dövme görmek

Kahve falında yüzde dövme görmek başarılarının daim olacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, işinde uzmanlaşacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, alım gücünü yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde dövme gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Kahve falında yüzde dövme görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında yüzde görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde delik görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde morluk görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında yüzde böcek görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde izler görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Kahve falında yüzde sivilce görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir