AnaSayfa / Genel / Kahve falında arapça dövme görmek

Kahve falında arapça dövme görmek

Kahve falında arapça dövme görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, ev sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arapça dövme gördüyseniz:

  • Atak olmalısınız.

Kahve falında arapça dövme görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında melek dövmesi yaptırmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dövme yemek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında dövme yaptırmış olmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında dövme pilavı pişirmek işlerden hayır gelmeyeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında renkli dövme görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının dövme yaptırdığını görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir