AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dövmesini görmek

Kahve falında birinin dövmesini görmek

Kahve falında birinin dövmesini görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birinin dövmesini gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında kartal dövmesi görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak kişinin adeta gençleşeceğine, kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini dövmeli görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında dövme çorbası görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına işarettir.

Kahve falında renkli dövme yaptırmak yeni bir adım atılacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arapça dövme görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yılan dövmesi görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir