AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme yaptırmış olduğunu görmek

Kahve falında dövme yaptırmış olduğunu görmek

Kahve falında dövme yaptırmış olduğunu görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dövme yaptırmış olduğunu gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Kahve falında dövme yaptırmak istemek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah dövme görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolda dövme görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kılıç dövmesi görmek herkesin şaşırtılacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye tabir olunur.

Kahve falında sevgilide dövme görmek Tövbe Edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Kahve falında eline dövme yaptırmak sevgi ve hürmet göreceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı dövme yaptırdığını görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir