AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dövmeye çalışmak

Kahve falında birini dövmeye çalışmak

Kahve falında birini dövmeye çalışmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, hayırlı yollara gireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini dövmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Aslında çok da istekli olmadığınız veya sezgilerinizin size onay vermedi maceralara atılıyor, imzalar atıyor veya planlara dahil oluyor olabilirsiniz.

Kahve falında birini dövmeye çalışmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dövmeye çalışmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dövmesini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sırtında dövme görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında babanın dövmesini görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet eder.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında dövme olduğunu görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir