AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne dövme yaptırmak

Kahve falında yüzüne dövme yaptırmak

Kahve falında yüzüne dövme yaptırmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında yüzünde dövme görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne dövme yaptırmak hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüze dövme yaptırmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında elde dövme görmek işsizin iş bulacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dövmeye çalışmak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına tabir olunur.

Kahve falında dövme yaptırırken görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dövme yaptırmış birini görmek karlı çıkacağına, yalan söyleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil dövme görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir