AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renkte dövme görmek

Kahve falında siyah renkte dövme görmek

Kahve falında siyah renkte dövme görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah renkte dövme gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden gelmekte veya hata, eksik ya da yanlışları düzeltmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında siyah renkte dövme görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk dövme görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında renkli dövme yaptırmak kudret sahibi olacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında renkli dövme görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah dövme yaptırmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında siyah dövme görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah renkli ayakkabı görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir