AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi dövme görmek

Kahve falında mavi dövme görmek

Kahve falında mavi dövme görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi dövme gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Kahve falında mavi renk dövme görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi dövme görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında renkli dövme yaptırmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında birini dövmeye çalışmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kelebek dövmesi görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sırtta dövme görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Kahve falında kendinde dövme görmek dileklerin kabul olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalettir.

Kahve falında şeytan dövmesi yaptırmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, onurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir