AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilide dövme görmek

Kahve falında sevgilide dövme görmek

Kahve falında sevgilide dövme görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilide dövme gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Kahve falında sevgilide dövme görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, onlardan taraf hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında kendine dövme yapmak atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında belinde dövme görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında kollarında dövme görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında dövmeciye gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, ortak edineceğine işarettir.

Kahve falında sırtta dövme görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş dövme görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin dövme yaptırdığını görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir