AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola dövme yaptırmak

Kahve falında kola dövme yaptırmak

Kahve falında kola dövme yaptırmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kola dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar uzun zamandır çok başarılı olmuş olsanız da, bazı konulara farklı yaklaşmanızı isteyen veya öneren kişiler olabilir.

Kahve falında kola dövme yaptırmak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında kola jilet atmak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu kola görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, moralinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kola fanta görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında erkekle kol kola girmek keyfinin olmayacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalettir.

Kahve falında kola almak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işarettir.

Kahve falında kola ağda yapmak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında kola girmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir