AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme yaptıran görmek

Kahve falında dövme yaptıran görmek

Kahve falında dövme yaptıran görmek çaresizleşeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yüksek makamlara geleceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dövme yaptıran gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek başarılarının takdir edileceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında melek dövmesi görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinde dövme görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulur.

Kahve falında ayakta dövme görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında birini dövmeli görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir