AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinde dövme görmek

Kahve falında kendinde dövme görmek

Kahve falında kendinde dövme görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, konforunun artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinde dövme gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında mavi dövme görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, huzur içinde yatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dövme pilavı yemek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan dövmesi görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilide dövme görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin dövme yaptırdığını görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalet eder.

Kahve falında timsah dövmesi görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne dövme yaptırmak temize çıkacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dövme yaptırmış olduğunu görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir