AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta dövme görmek

Kahve falında ayakta dövme görmek

Kahve falında ayakta dövme görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, saygısını toplayacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ayakta dövme gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Kahve falında ayakta dövme görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan vurulmak muradınıza ereceğinize, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet eder.

Kahve falında ayaktan diken çıkartmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, stres içinde günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ayakta ben görmek işe başlanacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına işarettir.

Kahve falında ayaktan kurt çıkarmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında ayakta varis görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak hedeflerini tutturacağına, keyifli olacağına alamet eder.

Kahve falında hastayı ayakta görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir