AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu dövmeli görmek

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında vücudunu dövmeli gördüyseniz:

  • Kahveleri hazırlayın ziyaretçi çoğalabilir.

Kahve falında vücudunda dövme görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu dövmeli görmek ev taşımaya, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında vücutta dövme görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin vücudunda dövme görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında vücuduna dövme yaptırdığını görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında vücuduna dövme yaptırmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, insanlara olan güvenin artacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı dövme yaptırdığını görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinden dövme görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir