AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek dövmesi görmek

Kahve falında melek dövmesi görmek

Kahve falında melek dövmesi görmek mal mülk edineceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Kahve falında melek dövmesi gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri açıkça dile getirebilirsiniz.

Kahve falında melek dövmesi yaptırmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında melek dövmesi görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına rivayet eder.

Kahve falında dövme pilavı pişirmek geleceğinin de umut vadedeceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında dövme yaptığını görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövmeli kadin görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine inanılır.

Kahve falında kanat dövmesi görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında sırtına dövme yaptırmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, kendisiyle de gururlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dövmesi olduğunu görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir