AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dövmeli görmek

Kahve falında birini dövmeli görmek

Kahve falında birini dövmeli görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayatın pahalılaşmasına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini dövmeli gördüyseniz:

  • Pazarlıklar, tartışmalar, iş birlikleri veya ortak kaynak kullanımı gerektirecek konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında dövmesi olduğunu görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta dövme görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kolda dövme görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dövme çorbası görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, ev taşımaya delalettir.

Kahve falında dövmeli adam görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında dövme yaptırmış birini görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında koluna dövme yaptırdığını görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir