AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay tutulduğunu görmek

Kahve falında ay tutulduğunu görmek

Kahve falında ay tutulduğunu görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, bazen umutlarını yitireceğine, mal ve para biriktireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ay tutulduğunu gördüyseniz:

  • Uluslararası konularda da yanlış kararlar, ani çıkışlar, yanlış değerlendirmeler ya da adımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ay tutulduğunu görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına alamet eder.

Kahve falında dilinin tutulduğunu görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında güneşin tutulduğunu görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir yerde zorla tutulmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doluya tutulmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan tutulduğunu görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esir tutulduğunu görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında ayakları tutulmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir