AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık bacak görmek

Kahve falında açık bacak görmek

Kahve falında açık bacak görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında açık bacak gördüyseniz:

  • Küçük aksilikler sizi gereğinden fazla oyalarak bezdirebilir.

Kahve falında bacağını açık görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek başının derde gireceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarını açık görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına delalettir.

Kahve falında açık bacak görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta açık yara görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağı açık görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında bacakları açık görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi bacağını açık görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir