AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını açık görmek

Kahve falında bacağını açık görmek

Kahve falında bacağını açık görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında bacağını açık gördüyseniz:

  • Huysuz birine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bacaklarını açık görmek hata yapılacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta açık yara görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, yüksek diploma alacağına alamet eder.

Kahve falında bacağını açık görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi bacağını açık görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bacakları açık görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalet eder.

Kahve falında bacağı açık görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Kahve falında açık bacak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir