AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları açık görmek

Kahve falında bacakları açık görmek

Kahve falında bacakları açık görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacakları açık gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Kahve falında açık bacak görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını açık görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek saygınlık göreceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına yorulur.

Kahve falında bacakları açık görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çıkmaza düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi bacağını açık görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı açık görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta açık yara görmek kendi işini kuracağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarını açık görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir