AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı açık görmek

Kahve falında bacağı açık görmek

Kahve falında bacağı açık görmek hasadının tarlasında kalacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağı açık gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bir sayfasında önemli bir değişiklik olabilir.

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını açık görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakları açık görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sorunların gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında bacağını açık görmek işinden uzaklaşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bacakta açık yara görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında bacağı açık görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık bacak görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi bacağını açık görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir