AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bacağını açık görmek

Kahve falında kendi bacağını açık görmek

Kahve falında kendi bacağını açık görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, az çalışarak çok gezeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi bacağını açık gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı gözden geçirebilir, yenileyebilir veya kendinize yeni programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında açık bacak görmek umutlarının çoğalacağına, mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi bacağını açık görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakları açık görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında bacağını açık görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, muradınıza ereceğinize yorulur.

Kahve falında bacakta açık yara görmek maddi zararının giderileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işarettir.

Kahve falında bacağı açık görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarını açık görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir