AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını açık görmek

Kahve falında bacaklarını açık görmek

Kahve falında bacaklarını açık görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, kötü sözler duylacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında bacaklarını açık gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Kahve falında bacağı açık görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağını açık görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık bacak görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi bacağını açık görmek canının sağ olacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında bacaklarını açık görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bacakta açık yara görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işarettir.

Kahve falında bacakları açık görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet eder.

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir