AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta açık yara görmek

Kahve falında bacakta açık yara görmek

Kahve falında bacakta açık yara görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta açık yara gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bacakta açık yara görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına yorulur.

Kahve falında ayakta açık yara görmek hep dua edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında açık bacak görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret eder.

Kahve falında bacağı açık görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında bacağını açık görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacakları açık görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulur.

Kahve falında kendi bacağını açık görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir