AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, önünün açılacağına, her anlamda şifa bulmaya, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında bacakta açık yara görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının açık olduğunu görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında bacağı açık görmek kötü günlerin arkada kalacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi bacağını açık görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bacaklarını açık görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere alamet eder.

Kahve falında açık bacak görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını açık görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında bacakları açık görmek adının her yerde geçeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir