AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört ayak üstüne düşmek

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sırasında uzun saatler süren konuşmalara katlanılması gerekebilir.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak üstüne düşmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek ekmek kapılarının kapanacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları üstüne düşmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek gittiği yolda yalnız kalacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir