AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, alim ve bilge insan olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, şeref ve haysiyetin artacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ayak üstüne düşmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalet eder.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek kurulu düzeninin olacağına, rızkından olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakları üstüne düşmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kırgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulur.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek büyük sıkıntılar çekileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir