AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakların üstüne düşmek

Kahve falında ayakların üstüne düşmek

Kahve falında ayakların üstüne düşmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak üstüne düşmek işinin gücünün de rast gideceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları üstüne düşmek sorunların birdenbire daha da artacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek işlerinden de geri kalacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir