AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ayak üstüne düşmek

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Çok yakında işinizi veya sosyal hayatınızı ilgilendiren konular ivme kazanabilir veya olayların yolunda gittiğinin işaretleri kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ayak üstüne düşmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları üstüne düşmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek bol kazanç getireceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, rahatsızlıkların son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir