AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak üstüne düşmek

Kahve falında ayak üstüne düşmek

Kahve falında ayak üstüne düşmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, maddi zararını karşılayacağına, duygularının ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında ayak üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin amaçlarınızı farklılaştırmanız ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına işaret eder.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak üstüne düşmek kaderinin yüzüne güleceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek kazaya ve belaya yakın olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine rivayet eder.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir