AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları üstüne düşmek

Kahve falında ayakları üstüne düşmek

Kahve falında ayakları üstüne düşmek fesada ve haksızlığa karışacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kötü duygularını yeneceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, hayırlı haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ayak üstüne düşmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek hileli bir işle karşılaşılacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları üstüne düşmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir