AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, şifaya kavuşacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Belli konulara kendinizi adamanız harika şeyler ortaya çıkarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak üstüne düşmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek hayatını ailesine adayacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir